E-commerce extensies volledig op maat gemaakt

Maatwerk Magento extensies

Magento extensies zijn er tal van te vinden. Maar wat als nou net die ene extensie die je zoekt er niet is, of als de bestaande Magento extensies allemaal net niet voldoen? Dan is er de maatwerk Magento extensie van Poort24. Wij zijn Magento specialisten en hebben al diverse maatwerk extensies tot een groot succes gebracht.

Voorbeeld Magento extensie

Een voorbeeld van een Magento extensie waar wij aan gewerkt hebben is de Autodata Wheelerdelta plugin waarmee autodealers veel tijd en geld kunnen besparen. Met deze extensie kunnen zij via één portaal alle occasions op verschillende kanalen plaatsen. Naast deze extensie hebben wij ook Magento extensies ontwikkeld waarbij te denken valt aan koppelingen met betalingsproviders, oplossingen voor retourstromen en extensies voor marketingdoeleinden. De maatwerk extensies maken wij in samenwerking met onze partners.

Magento extensie bekijken

Meer over Magento extensies

Wil je graag een samenwerking bespreken met betrekking tot het ontwikkelen van maatwerk Magento extensies? Vertel ons dan hieronder hoe we jou kunnen bereiken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.