Vestigingen in Staphorst en Amsterdam

Magento ontwikkelaar

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor het onderhoud of het bouwen van een Magento webshop? Wij hebben meerdere Magento ontwikkelaars in huis die jou kunnen ondersteunen bij de bouw of verbouw van de webshop. Bij ons kun je een Magento ontwikkelaar of meerdere Magento ontwikkelaars inhuren voor zowel een korte als een langere periode.

Magento koppelen met een ERP pakket?

Poort 24 heeft jarenlange ervaring met het koppelen van Magento en verschillende ERP pakketten door middel van onze eigen Poort24 connector. Hierdoor is het mogelijk om een breed scala aan ERP pakketten aan je Magento webshop te koppelen. Dit levert grote tijdsbesparing op, omdat je hierdoor bijvoorbeeld alle producten, prijzen en voorraad kunt synchroniseren met je webshop en daar geen omkijken meer naar hebt.

Ontwikkeling van Magento extensies

Ook hebben wij zelf een breed scala aan Magento extensies ontwikkeld. Hierbij moet je denken aan koppelingen met betalingsproviders of oplossingen voor retourstromen. Ook extensies voor marketing doeleinden als actielabels en bundelkorting behoren tot de mogelijkheden. Heb je zelf een goed idee voor een Magento extensie dan kunnen wij dit voor je realiseren. Voor ieder Magento vraagstuk hebben wij een oplossing.

Magento aanvragen

Wil je een opdracht bespreken voor Magento ontwikkeling of een Magento ontwikkelaar van ons inhuren? Vul dan onderstaand formulier in.