E-commerce Developers

Over Poort24

E-commerce development partner

Poort24 is in 2013 gestart als full-service e-commerce bureau. Inmiddels hebben wij ons gespecialiseerd in e-commerce development. Wij werken als partner voor reclame-, media- en internetbureaus. Samen met deze partners werken wij aan complexe e-commerce vraagstukken. Zo ontwikkelen wij maatwerk Magento webshops, extensies en optimaliseren wij e-commerce platforms, we gaan geen uitdaging uit de weg.

Met onze werkwijze zijn wij jouw ideale e-commerce development partner. Jouw klanten kunnen gebruik maken van onze expertise zonder dat wij op de voorgrond treden. Scrummen is onze specialiteit en iedere sprint

gaan wij voluit voorwaarts in het bereiken van de gezamenlijk gestelde doelen. Na iedere sprint zal jouw persoonlijke projectleider de voortgang delen en met je bespreken. Daar waar mogelijk geven we je zelfs al een kijkje in de keuken en mag je alvast proeven.

Mede door gebruik te maken van de Scrum methodiek zijn we in staat efficiënt en flexibel met alle partners samen te werken. Wij navigeren je door het e-commerce woud en zorgen dat je veilig en snel je doel bereikt. Nieuwsgierig geworden? Nodig jezelf dan snel uit voor een heerlijke kop koffie op één van onze mooie kantoren. We ontvangen je graag!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Locatie Staphorst
Weth. Buitenhuisstraat 2b
7951 SM Staphorst
088 – 2400 124
staphorst@poort24.nl

Locatie Amsterdam
Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam
088 – 2400 125
amsterdam@poort24.nl

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar bij Poort24.